Хотели как лучше, а получилось как всегда ...   След като руската ракета,

...
Хотели как лучше, а получилось как всегда
...
 
След като руската ракета,
Коментари Харесай

Русия вкарва луната в списък с неприятелски космически обекти…


Хотели по какъв начин лучше, а получилось по какъв начин всегда
...

 

След като съветската ракета, по табиет, се разруши, резидентът Грумен Градев прикани войнолюбците да престанат да вършат галактически стратегии, с цел да оставят руснаците на мира да си пробват още колкото пъти има би трябвало, с цел да съумеят да покорят луната и да не им се пречкат из космоса, тъй като на кривата ракета, както знаем…

Междувременно, откакто съветската ракета се разруши на лунната повърхнина, съветското управление стартира свое следствие, подбудено от слух, че – по принцип – ракетите могат да кацат, без да се разрушават или взривяват нещо в близост. За всеки случай, от кремъл оповестиха слуха за вражеска агитация и обявиха, че до момента ракета, капсула, транспортен съд или каквото и да било друго не е кацало на луната. Журналистът, попитал за „ Аполо “ и Нийл Армстронг, се оказа задграничен сътрудник, обвинен в шпионаж, бойкот и че лъже на белот, поради което бе изпратен в трудовопоправителна колония зад полярния кръг, където да развива кариерата си. 

Малко разтърсен от галактическите неуспехите на братушките, резидентът Грумен Градев заплаши да не му пипат бяло-синьо-червените линии на търпението, тъй като в аптеката до тях е приключил мента-глог-валерианът. А също така нервите му били малко разтърсени, тъй като шефката от губернаторския замък споделила, че дните му на спяща клетка са към края си и скоро ще го будят, че идват избори.  

Съкрушен от лунния крах на обичаните си,  Грумен Градев най-малко можа да се зарадва малко на триумфа на рускинята Горячкина над българката Салимова на финала на Световната купа по шах. За всеки случай си беше подготвил писмо, с което да сезира Конституционния съд, в случай че се беше случило българката да победи рускинята, само че развиването на втората партия в тайбрека го лиши от това наслаждение. Все отново, като същински родолюбец, от вида мятащи знамето по пода, свито на топка, Градев най ненавижда българи да цакат руснаци. 

Радостта му обаче търпя прекомерно малко, тъй като, до момента в който рускинята биеше на шах, съветът по сигурността към Министерски съвет се събра да разисква резултатите при преустановяване на дерогацията за „ Лукойл “. Не че беше доста значима среща, но сипа сол в раната. 

Разгневен, Градев пое надълбоко въздух и се изля: „ Днес споделяме „ НЕ “ на пълзящата цензура “, викна от балкона, добавяйки: „ Не на доносничеството! “, подвигна пестник и продължи: „ Днес взимат Росенец от руснаците, на следващия ден ще разгласят и че е неразрешено да станем шестнайсета република! Днес споделяме стига. Пагубна илюзия е, че да си европеец значи да задраскаш историята и да се присмиваш на руснаците, че не могат да приземят един самовар на луната “. 

А във връзка с „ сглобкаджийското “ (както са му споделили да го нарича) ръководство, безусловно непопитан от никого, само че тъй като не могат да го спрат да повтаря едно и също, съобщи: „ Не на подмяната и свадите, посредством които се прокарва план за отвличане на Конституцията. Той планува България да се ръководи от политици, за които българското поданство е детайлност и които аз персонално вкарах в политиката и ви споделих, че българското им поданство е детайлност, но вие имате памет като на златна рибка с деменция, тъй че в този момент мога да си приказвам каквото си желая, щото по този начин или другояче нищо не запомняте, а и не разбирате, а и я гледайте какъв мощен пестник против мафията имам “. 

После прикани хората да продължат да питат дали „ сглобката “ на „ сглобкаджийското ръководство “ е съединена от Алексей Петров, без значение какъв брой пъти им дават отговор едно и също. Също и да не стопират да питат за другите наболели проблеми, които наложително би трябвало да циркулират в пространството преди избори, тъй като са значими, като: кемтрейлса и в действителност ли НАТОвските самолети към този момент ни пръскат по два пъти на ден; ще има ли наложително жертвоприношение в чест на Сорос и Бил Гейтс; по кое време ще ни чипират; какъв брой заплащат норвежците за българско дете; както и прави ли петджито кокошките да снасят джендър яйца, които карат православните да желаят да си сменят парите в евро. 

_______________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията и на Novini.bg като цяло.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР